Ke každému menu káva

 

Polední menu 21. 5. – 25. 5.

 

Týdenní menu:

  • Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka (1,3,7)
  • Olomoucký vepřový steak s tvarůžkem a cibulkou, hranolky (7)

 

Pondělí: Moravská zelňačka (1, 6,9)

  1. Boloňské špagety s mletým masem, drcenými rajčaty a parmazánem (1,3,7)
  2. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)
  3. Kuřecí steak se šunkou a sýrem, hranolky

Každé pondělí U Ševčíků rybaříme

Pro milovníky ryb: Grilovaný pstruh na bylinkách, vařené brambory, citrón (4)

 

Úterý: Písmenková s hráškem (1,3,6,9)

  1. Vepřové špalky, dušená kapusta, vařené brambory (1)
  2. Zapečené těstoviny s kuřecím masem, listovým špenátem, česnekem a nivou a smetanou (1,3,7)
  3. Vepřové ražniči zdobené hořčicí, bramborové plátky (10)

 

Středa: Frankfurtská s párkem (1,6,9)

  1. Pečené kuře na divoko, dušená rýže (1,7)
  2. Pšeničná tortilla plněná pikantním mexickým masem s červenými fazolemi (1,3,7)
  3. Vepřový steak s restovanými drůbežími játry, americké brambory

Každou středu U Ševčíků mlsáme

Pro mlsné jazýčky: Domácí lívance s malinami, šlehačkou a čokoládou (1,3,7)

 

Čtvrtek: Vývar s nudlemi (1,3,7)

  1. Bramborový guláš s uzeninou, bílovický chléb (1,7)
  2. Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3, 7, 10)
  3. Smažený vepřový řízek, nové brambory s máslem, okurek (1,3,7)

 

Pátek: Hrachová (1,6,9)

  1. Holandský sekaný řízek se sýrem, mačkané brambory, okurek (1,3,7)
  2. Zeleninový talíř s tuňákem a vejci, tyčinky z listového těsta (1,3,4)
  3. Kuřecí  steak se špekovou kukuřicí, bramborové vlnky

 

 

 

 

 

Ceny menu I 80,-  II 85,-  III 90,-

Týdenní sýr 90,- steak 108,-

Rybaříme 108,-

Mlsáme 85,-

 

Přehled alergenů