Ke každému menu káva

 

 

Týdenní menu:

  • Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka (1,3,7)
  • Zvěřinové ragú na červeném víně, knedlík (1,3,7,12)

 

Pondělí: Vývar s nudlemi (1,3,6,9)

  1. Kuře na paprice, těstoviny (1,3,7)
  2. Vídeňský vepřový plátek, dušená rýže (1)
  3. Šamorínský rožeň, pečené brambory (1)

Každé pondělí U Ševčíků rybaříme

Pro milovníky ryb: Smažený rybí filet, vídeňský bramborový salát (1,3,4,7)

 

Úterý: Zeleninová (1,6 7,9)

     1) Pečená krkovička po selsku, dušené staročeské zelí, cibulový knedlík (1,3,7)

     2) Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)

     3) Kuřecí steak restovanou zeleninou, bramborové plátky

 

Středa: Čočková (1,6,9)

  1. Vepřová játra na slanině a cibulce, dušená rýže (1,3,7)
  2. Kuřecí závitek plněný listovým špenátem, smetanové brambory (1,7)
  3. Vepřový steak s pepřovou omáčkou, hranolky (7,10)

Každou středu U Ševčíků mlsáme

Pro mlsné jazýčky: Lívance s malinami, šlehačkou a čokoládou (1,3,7)

 

Čtvrtek: Valašská kyselice (1,6,9)

  1. Selské karbanátky, vařené brambory, okurek (1,3,7,9)
  2. Zeleninový talíř s kuřecími nugetkami, dresink (1,3,7)
  3. Pikantní masová směs s červenými fazolemi, bramboráčky (1,3,7)

 

Pátek: Frankfurtská s párkem (1,6,7,9)

  1. Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík (1,3,7)
  2. Kuřecí Kung-pao, jasmínová rýže (1,6,9)
  3. Vepřový řízek plněný nivou, petrželové brambory (1,3,7

 

Přehled alergenů