Ke každému menu káva

 
 
 

Polední menu 16. 4. – 20. 4.

 

Týdenní menu:

  • Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka (1,3,7)
  • Kuřecí prsa s broskví a sýrem, hranolky (1,3,7)

 

Pondělí: Krkonošská bramboračka (1,6,9)

  1. Mexické rizoto s kuřecím masem a červenými fazolemi, sypané uzeným sýrem (1)
  2. Uzený hovězí jazyk, bramborová kaše s cibulkou (7)
  3. Steak z kotlety zdobený restovanými kuřecími játry, hranolky

Každé pondělí U Ševčíků rybaříme

Pro milovníky ryb: Smažený rybí filet, petrželové brambory, citrón (1,3,4,7)

 

Úterý: Vývar s těstovinou (1,3,6,9)

  1. Pečená krkovička po selsku, dušené zelí, houskový knedlík (1,3,7)
  2. Beskydské halušky s brynzou a slaninou (1,3,7)
  3. Kuřecí steak s kukuřicí, smetanové brambory (7)

 

Středa: Zeleninová jarní (1,6,9)

  1. Holandský sekaný řízek, mačkané brambory s pórkem, okurek (1,3,7)
  2. Zeleninový talíř s tuňákem, jogurtový dresink, pečivo (1,3,4,7)
  3. Masový mix gril se slaninou a sázeným vejcem, bramborové vlnky (3)

Každou středu U Ševčíků mlsáme

Pro mlsné jazýčky: Palačinky se zmrzlinou, šlehačkou a čokoládou (1,3,7)

 

Čtvrtek: Čočková s uzeninou (1,6,9)

  1. Kuřecí prsa po zbojnicku, dušená rýže (1)
  2. Králík cibulář pečený na černém pivu, bramborové rösty (1,3,7)
  3. Vepřový řízek Ondráš v bramboráku, zelný salát s křenem (1,3,7)

 

Pátek: Rajčatová s bazalkou (1,6,9)

  1. Vepřová plec na houbách, těstoviny (1,3,7)
  2. Pšeničná tortila plněná gyrosem, salátem a majonézou  (1,3,7)
  3. Smažená kuřecí prsa, petrželové brambory, okurek (1,3,7)

 

 


 

Ceny menu I 80,-  II 85,-  III 90,-

Týdenní sýr 90,- steak 108,-

Rybaříme 108,-

Mlsáme 85,-

 

Přehled alergenů