Ke každému menu káva

 

   

     Polední menu 20. 11. – 24. 11.

 

Týdenní menu:

-         Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka (1,3,7)

-         Vepřový steak s nivou a sázeným vejcem, hranolky (3,7)

 

Pondělí: Kulajda (1,3,7)

1)    Vepřová plec na houbách, dušená rýže (1)

2)    Smažený hermelín, vařené brambory, brusinky (1,3,7)

3)    Kuřecí steak s pikantní restovanou zeleninou, bramborové plátky (6,9)

Každé pondělí U Ševčíků rybaříme

Pro milovníky ryb: Filet ze pstruha na másle a kmínu, petrželové brambory,              

                           citrón (1,3,4,7)

 

Úterý: Česnečka (1,3,6,9)

1)    Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík (1,3,7)

2)    Pšeničná tortilla plněná kuřecími nugetkami v kukuřičné strouhance, ledovým salátem a sherry rajčaty, dresink (1,3,7)

3)    Steak z kotlety zdobený restovanými drůbežími játry a cibulkou, americké brambory (1)

 

Středa: Mexická s kukuřicí

1)    Špagety s kuřecím masem, nivovou omáčkou a brokolicí (1,3,7)

2)    Vepřová líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborová kaše (1,3,7,12)

3)    Pašerácký vepřový steak, hranolky (3,7)

Každou středu U Ševčíků mlsáme

Pro mlsné jazýčky: Kynuté knedlíky se švestkami, skořicovým cukrem a máslem

                            (1,3,7)

 

Čtvrtek: Frankfurtská (1,6,9)

1)    Pečená krkovička po selsku, mačkané brambory, okurek (1,3,7)

2)    Kuřecí špalíčky na čerstvých bylinkách, dušená rýže (1)

3)    Zámecká jehla z kuřecího a vepřového masa se slaninou a cibulí, smetanové brambory (7, 10)

 

Pátek: Hrášková (1,6,7)

1)    Kuřecí prsa na paprice, těstoviny (1,3,7)

2)    Kančí guláš na divoko, houskový knedlík (1,3,7)

3)    Smažený vepřový řízek, podzimní bramborový salát s majonézou (1,3,10) 

 

Ceny menu I 80,-  II 85,-  III 90,-

Týdenní sýr 90,- steak 108,-

Rybaříme 108,-

Mlsáme 85,-

 

Přehled alergenů